Bayramınız kutlu olsun


BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN


Yorumlar

Ferhanca dedi ki…
Merhabalar ,ben blog açıcagım zaman eşim kuzine ismini önermişti ,ama vardı guzel bir blog ben FERHANCA koydum blogumun adını ...ugrarsanız beklerım ...Bayramınızı kutlar mutlu gunler dilerim ...FERHAN..
Adsız dedi ki…
Allah daha nice mutlu bayramlar nasip etsin sevdiklerinizle.. dert tasa göstermsin :)
Behiye dedi ki…
Sana da iyi bayramlar Kuzinecim, sevgiler.
Adsız dedi ki…
iyi bayramlar

www.blogcu.com/mutfaksepeti
Bocuruk dedi ki…
İyi bayramlar :)
sevilay dedi ki…
seninde bayramin kutlu olsun canim, bu arada, senin su gül tatlisini yaptim. Süper oldu
Adsız dedi ki…
Sevgili bocuruk ziyaretin icin tesekkür ederim,senin sayfanda cok hos,ayrica cumhuriyet bayramini kutlarim.
Bocuruk dedi ki…
Kuzine'ciğim,
İncelikli davranışın için çok teşekkürler canım :) Yine gel olur mu? Her zaman beklerim.
Sevgilerimle...
Adsız dedi ki…
Kuzinecigim,yanlislik yapmisim,bocurugun sayfasi zannettim,verdigim kod beni senin sayfana getirdi,olsun tanismis olduk,yorumumu bocuruga ilettigin icinde tesekkür ederim,cok incesin,görüsmek dilegiyle
Nilay dedi ki…
Kuzinecim, senin de geçmiş bayramların kutlu olsun. Patlıcan turşunu gördüm ve aklıma benimkiler geldi. Taş gibi oldular, o söylediğim markayı almayacağım bir daha. Ama turşu tuzu nasıl birşeydir ki? Bir de aspirin ilgimi çekti. Aspirinin etkisi ne? Açıklarsan sevinirim canım.
kuzine dedi ki…
Nilay'cığım;
Bende bir kez turşukur paketi ile turşu yapmayı denedim, tek kelime ile iğrençti.
Bütün turşularımı bu tarif ile yapıyorum, tam benim istediğim gibi oluyorlar.
Turşu tuzu; kalın tuz burada turşu için tuz istediğimde bunu veriyorlar.

Aspirin salisik asit sanırım
turşunu daha dayanıklı olmasını sağlıyor, üzerlerinin beyazlamasına engel oluyor.

Turşunun kaynatılıp soğutulmu su ile kurularak, serin karanlık bir yerde kapaklarının iyi kapatılarak saklanmasıda çok önemli. Renginin ve kokusunun değişmemesi için.

Turşucu başı gibi ne biliyorsam anlattım.

Popüler Yayınlar